homehomehomehomehomefotosteksten en akkoordenhomelinkscontact
   40 Jaar De Dijk
    ZIGGO DOME
 

Op 1 en 2 oktober j.l. heeft De Dijk hun 40 jarig bestaan gevierd in de Ziggo Dome..
Extra jubileumshow De Dijk op 2 oktober in de Ziggo Dome
    EXTRA   26 mei 2021
De Dijk geeft een extra concert op zaterdag 2 oktober 2021 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor het concert op 1 oktober dat vorige week werd aangekondigd zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Vanwege de grote vraag naar kaarten komt er nu een extra concert bij. De band viert in de Ziggo Dome het veertigjarig jubileum met de grootste concerten uit de indrukwekkende carrière van De Dijk. De kaarten zijn direct in de verkoop gegaan via www.40jaardedijk.nl.

Op 1 oktober 1981 stond De Dijk voor het eerst op het podium. Dat was gelijk in Paradiso. De band speelde toen in het voorprogramma van Raymond van het Groenewoud. Inmiddels horen de optredens en de liedjes van De Dijk tot het Nederlands cultureel erfgoed. Op 1 en 2 oktober 2021, viert De Dijk het jubileum in de Ziggo Dome waarbij alle grote hits voorbij zullen komen.

Nog nooit eerder speelde De Dijk voor zoveel fans. "We vonden het al heel bijzonder om ons jubileum te mogen vieren in de grootste zaal van Nederland, de Ziggo Dome. Dat we nu een extra concertavond mogen toevoegen maakt ons heel gelukkig. Het is zo leuk om alle berichten te lezen van vrienden en vriendinnen uit heel het land die uitkijken naar de jubileumshow. We kunnen niet wachten.”, aldus de bandleden van De Dijk.

De Dijk is al sinds de jaren ’80 een van Nederlands’ meest succesvolle bands. De band combineert soul, pop en blues tot een eigen geluid. Ze scoorden tientallen hits zoals “Als Ze Er Niet Is”, “Ik Kan Het Niet Alleen” en “Dansen Op De Vulkaan.” In hun carrière stonden ze op alle grote festivals, gaven ze honderden concerten van de kleinste popzaal tot Rotterdam Ahoy en brachten meer dan twintig albums uit waaronder één met Solomon Burke.